Η εταιρεία CASTA DENTAL ιδρύθηκε το 1992 από τον μηχανολόγο μηχανικό κ. Αναγνωστίδη Δημήτριο. Από τότε ξεκίνησε μια ανοδική πορεία στον χώρο κατασκευής οδοντιατρικών μηχανημάτων. Μετά από δύο (2) χρόνια έρευνας και μελέτης βγαίνει στην παραγωγή το πρώτο οδοντιατρικό μηχάνημα της εταιρείας CASTA DENTAL που σήμανε την αρχή της εξέλιξης των οδοντιατρικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, φέροντας τεχνολογία και καινοτομίες που εως τότε δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί στον Ελλαδικό χώρο.

Πρώτοι χρησιμοποιούμε τα κελύφη από διογκωμένη πολυουρεθάνη. Επίσης εισάγουμε πρώτοι το σύστημα συγκράτησης των χειρολαβών από το επάνω μέρος της ταμπλέτας και αλλάζουμε το σύστημα ολίσθησης της πλάτης σε ανατομικό, τοποθετόντας ράουλα αντί του μεντεσέ που χρησιμοποιούνταν εως τότε και "ξέντυνε" τον ασθενή. Το 2010 χρησιμοπούμε αντί του συνηθισμένου αφρολέξ, το καινούριας τεχνολογίας memory foam σε όλα τα ταπετσαρισμένα μέρη και φτιάχνουμε το πρώτο οδοντιατρικό μηχάνημα με "eco" λειτουργίες.

Νέες τεχνολογίες και η επιλογή άριστων υλικών αψηφώντας το κόστος παραγωγής, αλλά και το άρτιο σύστημα "επισκευής μετα την πώληση", μας έφεραν ψηλά στις προτιμήσεις των οδοντιάτρων που κατά γενική ομολογία χαρακτηρίζουν τα μηχανήματα μας ως "αξιόπιστα" και σε καμμία περίπτωση δεν θα εκθέσουν τον οδοντίατρο εν ώρα εργασίας.

Καινοτομίες, επιλογή υλικών που αντέχουν στον χρόνο, σεβασμός στο λειτούργημα του οδοντιάτρου, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη άμεσα και υπεύθυνα, είναι η φιλοσοφία μας. Μια φιλοσοφία που επεκτείνεται όχι μόνο σε ότι παράγουμε αλλά και σε ότι εμπορευόμαστε σε περιφερειακό εξοπλισμό. Έχοντας τεχνικές γνώσεις και εμπειρία, ψάχνουμε και ερευνούμε την παγκόσμια αγορά και εγγυόμαστε για σας την ποιότητα στον περιφερειακό εξοπλισμό. Θα τον βρήτε στο site μας στην ενότητα "περιφερειακά".

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

Με εκτίμηση,

Στάθης Αναγνωστίδης